G-Energy ndërtimi i sistemeve diellore

G-Energy është një kompani e specializuar në projektimin, integrimin dhe instalimin e sistemeve fotovoltaike – të mëdha, të mesme dhe të vogla. Ekipi i specialistëve zhvillon projekte individuale për të kënaqur investitorët të cilët kanë dëshirat e tyre për mënyrën se si duan që energjia e tyre diellore të instalohet.

Si pjesë e çdo projekti të përfunduar me sukses, ne lëshojmë deklaratat e nevojshme të cilësisë dhe certifikatat për komisionimin dhe garancitë për punët e përfunduara.

Projektet individuale të përshtatura pikërisht për dëshirat tuaja!

Eksperiencë dhe profesionalizëm

Falë përvojës sonë të pasur, ne po përmirësohemi vazhdimisht dhe gjithmonë përpiqemi të përmbushim standardet më të larta dhe kërkesat e cilësisë.

Çmimi konkurrues

Ne përpiqemi të ofrojmë çmimet më të mira për projektet tona, duke garantuar cilësinë dhe shpejtësinë e zbatimit.

Gjithmonë në dispozicion

Ne jemi gjithmonë në dispozicion, të gatshëm për t’iu përgjigjur dhe për të ndihmuar klientët tanë në rastet e problemeve të dala.

Shërbimet Tona

Ne do t’ju ndihmojmë me analizën e investimeve dhe vlerësimin e projektit fotovoltaik.

Ekipi i konsulentëve të G-Energy do të ofrojë ndihmë të plotë kur kërkoni mundësi për të financuar idetë tuaja me kredi bankare ose sipas programeve evropiane.

Ne do t’ju furnizojmë me të gjitha materialet e nevojshme për ndërtimin e sistemeve ose impiantit tuaj fotovoltaik.

Përgatitja e dokumentacionit të përgjithshëm të projektit për termocentralin fotovoltaik

Teknikët tanë me përvojë garantojnë cilësinë e çdo instalimi fotovoltaik me instalim të shpejtë të besueshëm.

Si pjesë e çdo projekti të suksesshëm, ne lëshojmë deklaratat tona të cilësisë dhe certifikatat e komisioneve, si dhe garancitë për punën e kryer siç duhet.

Kontaktet me G-Energy

Ju lutemi përdorni detajet më poshtë ose plotësoni formularin e kontaktit, dhe ne do të kontaktojmë një ofertë individuale lidhur me projektin tuaj.

 • Ruse — Amelia Saleh
  Bllagoevgrad – Veliçka Ivanova
 • Varna – Hristo Hristov
 • urgas – Hristo Hristov
 • Kardzhali — Jordan Ivanov
 • Plovdiv — Jordani Ivanov
 • Veliko Tarnovo — Diana Nikolova
 • Vratsa – Anelia Saleh
 • Haskovo – Miroslav Orlinov
 • Nova Zagora dhe Stara Zagova – Todor Hristov
 • Konstruktor projektuesi – Angel Asilov
 • Inxhinier Elektrik — Inxhinieri Al. Stomançev
Detajet e kontaktit
Detajet e instalimit
Ju lutemi plotësoni këto të dhëna në mënyrë që ne mund t'ju ofrojmë ofertën më të saktë
Lloji i montimit*
Kapacitetet e dëshiruara (Kw)
Lloji i objektit*
Vendndodhja
Ju lutemi vendosni vendndodhjen tuaj nga Google Maps
Cart
 • No products in the cart.