Growatt SPH 5000 TL3-BH-UP | Inverter hibrid
Loading...

Growatt SPH 5000 TL3-BH-UP | Inverter hibrid

3 713,93 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-59186 Kategori:
 • Funksioni UPS, ndërrimi 10 ms
 • Dizajn kompakt për instalim më të lehtë
 • Dalje 100-fazore e çekuilibruar fazore 3%.
 • Kontrolli asimetrik i rrjedhës së fuqisë në faza
 • Ekran LCD me katër butona
 • Ftohje natyrale pa ventilatorë
 • Aftësia për të vendosur kohën e karikimit dhe shkarkimit
 • Shërbimi Smart Online
 • Sistemi i menaxhimit të baterisë për funksionim të sigurt
 • Kontrollimi i statusit të ngarkimit të baterisë
 • Shkalla e mbrojtjes IP65
 • Plani i garancisë së plotë të Growatt
 • 10 vjet garanci

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Inverter diellor