Inverter diellor Growatt SPF 5000 ES PV jashtë rrjetit
Loading...

Inverter diellor Growatt SPF 5000 ES PV jashtë rrjetit

1 818,22 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-69656 Kategori:

Inverter inverter jashtë rrjetit për fuqi rezervë dhe aplikim të vetëkonsumit

  • Kontrollues i integruar i ngarkimit MPPT
  • Funksioni i karikimit të barazimit
  • Funksionim me bateri ose pa bateri
  • Tensioni maksimal i hyrjes PV deri në 450 VDC
  • Rrjeti i konfigurueshëm ose prioriteti i hyrjes diellore
  • Monitorim shtesë në distancë WIFI/GPRS
  • Mbështet funksionimin paralel për të zgjeruar kapacitetin deri në 30 kW
  • FV dhe rrjeti furnizojnë ngarkesën së bashku nëse energjia PV është e pamjaftueshme
  • Planifikimi fleksibël i kohës së karikimit dhe shkarkimit të inverterit

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Inverter diellor