Inverter njëfazor Sungrow SG2.0RS

SKU Номер: G-55112 Категория:

1 247,50 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

PROFITABILITETI I LARTË

 • E përputhshme me modulet diellore me fuqi të lartë dhe modulet e dyanshme
 • Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
 • Funksioni inteligjent i rikuperimit PID i integruar

I SIGURT DHE I BESUESHEM

 • Ndërprerës i integruar i gabimit të harkut
 • SPD e integruar e tipit II DC&AC
 • Shkalla e mbrojtjes nga korrozioni në C5

NJË HAPI MIQ PËR PËRDORIM

 • Instalimi i plug and play
 • Qasje me një klikim në platformën e monitorimit iSolarCloud
 • I lehtë dhe kompakt (madhësia A4) me dizajn të optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë

KONTROLLI SMART

 • Të dhëna në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
 • Monitorim drejtpërdrejt 24/7 si në internet ashtu edhe me
  ekran i integruar
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet
 • Moduli Wi-Net është në sferën e ofrimit të një faze

Още продукти от

SOLAX X1-Hybrid-5.0D Inverter njëfazor

3 194,00 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG4.0RT

1 870,00 лв. без ДДС

Panele diellore JA Solar Mono 550W

354,98 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
 • No products in the cart.