Inverter njëfazor Sungrow SG2.5RS

SKU Номер: G-12923 Категория:

1 205,50 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Qëndrueshmëri e lartë

 • E përputhshme me modulet diellore me fuqi të lartë dhe modulet e dyanshme
 • Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
 • Funksioni inteligjent i rikuperimit PID i integruar

I SIGURT DHE I BESUESHEM

 • Ndërprerës i integruar i gabimit të harkut
 • SPD e integruar e tipit II DC&AC
 • Shkalla e mbrojtjes nga korrozioni në C5

NJË HAPI MIQ PËR PËRDORIM

 • Instalimi i plug and play
 • Qasje me një klikim në monitorimin e platformës iSolarCloud
 • I lehtë dhe kompakt (madhësia A4) me dizajn të optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë

KONTROLLI SMART

 • Të dhëna në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
 • Monitorim i drejtpërdrejtë 24/7 si në internet ashtu edhe me ekran të integruar
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet – Moduli Wi-Net përfshihet në fushën e ofrimit të 1 fazës

Още продукти от

Inverter diellor SMA Sunny Tripower 15TL

5 129,87 лв. без ДДС

Growatt MAX 70KTL3 LV

7 421,65 лв. без ДДС

Growatt SPH 5000 TL3-BH-UP | Inverter hibrid

3 713,93 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
 • No products in the cart.