Inverter trefazor Sungrow SG33CX-V112

SKU Номер: G-31985 Категория:

4 115,60 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Rendiment i lartë:

 • 3 MPPT me maksimum. efikasiteti 98.6%
 • E përputhshme me modulin e dyanshëm
 • Funksioni opsional i integruar i rikuperimit PID

Çmim të ulët:

 • E përputhshme me kabllot AC Al dhe Cu
 • Lidhja DC 2 në 1 është aktivizuar
 • Komunikimi me valë me Wi-Fi opsional

Funksionim dhe mirëmbajtje inteligjente:

 • Komisionimi pa prekje dhe përmirësimi i firmuerit në distancë
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet (përputhet vetëm me Sungrow logger (artikull Krannich 0131199), EyeM4 dhe iSolarCloud)
 • Dizajn pa siguresa me monitorim inteligjent të rrymës së vargut

Siguria e provuar:

 • Mbrojtje IP66 dhe C5
 • Lloji II SPD për DC dhe AC
 • Në përputhje me Kodin Global të Sigurisë dhe Rrjetit

Още продукти от

Inverter trefazor Sungrow SG4.0RT

1 870,00 лв. без ДДС

SOLAX X1-Hybrid-6.0D Inverter njëfazor

3 332,00 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG5.0RT

2 384,70 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
 • No products in the cart.