Lidhës ueb Sungrow EYE M4

SKU Номер: G-89695 Категория:

384,00 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

I SMART DHE Fleksibël

  • Qasje me një klikim në iSolarCloud
  • Një modul mund të kontrollojë deri në 10 inverterë për mirëmbajtje dhe kontroll në distancë
  • Plug dhe luaj, instalim i lehtë

FUNKSIONIMI I PËRSHTATSHËM

  • Ueb server i integruar për monitorim dhe konfigurim, nga një shfletues kompjuteri ose smartphone; nuk kërkohet APP
  • Mbështet mirëmbajtjen e impiantit përmes aksesit në distancë të internetit, OPEX të optimizuar
  • Mbështet cilësimet lokale dhe të largëta të parametrave dhe përditësimet e firmuerit

Още продукти от

SOLAX METER SMART TRIFAZOR DTSU666-D

334,00 лв. без ДДС

SOLAX POCKET WIFI PLUS

76,00 лв. без ДДС

SOLAX METER TREFAZOR DTSU666-D-CT

388,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.