Matës i zgjuar

SKU Номер: G-58728 Категория:

243,19 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Matësi inteligjent i cili përdoret për të matur energjinë elektrike hyrëse dhe dalëse në një objekt. Raporti mund të përdoret vetëm për të dhëna statistikore ose në kombinim me invertorët për të bërë një sistem rrjeti tërësisht për nevojat e veta ose i kombinuar me eksportimin e energjisë elektrike të panevojshme në rrjet.

Duke e lidhur inverterin me të, mund të rregulloni saktësisht se sa energji kthehet në rrjet, në cilën orë dhe nëse kthehet fare.Gjithashtu ju lejon të monitoroni lëvizjen e energjisë në amvisëri ose prodhimin tuaj në kohë reale, nëpërmjet aplikacionit inverter.

Още продукти от

SOLAX SINGLE PHASE SMART METER DDSU666-CT

334,00 лв. без ДДС

SOLAX POCKET WIFI PLUS

76,00 лв. без ДДС

Matësi i energjisë SMA Sunny Home Manager 2.0

1 130,80 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.