Matësi inteligjent SMA

SKU Номер: G-14592 Категория:

845,61 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Një zgjidhje matës shumë efikase për menaxhimin inteligjent të energjisë në sistemet fotovoltaike me pajisje SMA. Matësi i Energjisë SMA llogarit vlerat e matura elektrike të sakta dhe të balancuara në fazën dhe i transmeton ato përmes Ethernetit në rrjetin lokal. Në këtë mënyrë, të gjitha të dhënat në lidhje me furnizimin e rrjetit dhe energjinë elektrike të blerë, si dhe gjenerimin e FV nga invertorët e tjerë PV mund të transmetohen në sistemet SMA shpesh dhe me një nivel të lartë saktësie. Integrimi i njehsorit të energjisë SMA krijon në të gjitha sistemet një konfigurim sistemi të koordinuar në mënyrë perfekte që garanton performancën dhe stabilitetin më të lartë me kursimet më të mira të kostos dhe rritjen e vetëkonsumit.

Още продукти от

Regjistruesi i të Dhënave V1000+

513,00 лв. без ДДС

SOLAX METER SMART TRIFAZOR DTSU666-D

334,00 лв. без ДДС

Matës i zgjuar

243,19 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.