METER SMART NJEFAZOR SOLAX DDSU666
Loading...

METER SMART NJEFAZOR SOLAX DDSU666

281,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-47973 Kategori:

Matësi elektronik i fuqisë i serisë DDSU666 miraton montimin standard DIN35mm DIN-shinë; Karakterizohet nga matja e parametrave njëfazor aktive, reaktive dhe elektrike; Zbatohet gjerësisht për vlerësimin dhe monitorimin e energjisë së brendshme të ndërmarrjeve industriale dhe minierave, hoteleve, shkollave dhe ndërtesave të mëdha publike.

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Aksesorë