Paneli fotovoltaik Trina Solar 380WP

SKU Номер: G-36881 Категория:

286,34 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Mono Perc me fuqi të lartë
• Fuqia e përparme deri në 380 W dhe efikasiteti 20,7% moduli gjysmë prerje dhe
Teknologji MBB (Multi Busbar) që sjell më shumë kursime BOS
• Rezistenca më e ulët në gjysmëprerje dhe reflektueshmëria e mirë e efektit MBB ofrojnë një nivel të lartë
pushtet

• Rezistenca PID e siguruar nga procesi i qelizave dhe moduli i kontrollit të materialit
• Rezistent ndaj kripës, acidit dhe amoniakut
• Karakteristikat mekanike: Deri në 5400 Pa ngarkesë pozitive dhe 2400 Pa negative
ngarkesës

• Performancë e shkëlqyer IAM dhe në dritë të ulët, e verifikuar nga palët e treta me celular
optimizimi i materialeve të procesit dhe modulit
• Koeficienti më i ulët i temperaturës (-0,36%) dhe NMOT bartin më shumë energji duke rezultuar në
LCOE më e ulët
• Performancë më e mirë kundër hijes dhe temperaturë më e ulët e funksionimit

Още продукти от

SOLAX X3-FTH-120K Inverter trefazor

10 073,00 лв. без ДДС

Inverter njëfazor Sungrow SG3.6RS

1 520,00 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG17RT

3 080,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.