Paneli fotovoltaik Trina Solar 545W

SKU Номер: G-48589 Категория:

366,52 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Vlera e lartë për klientin

 • LCOE më e ulët (Kosto e Niveluar e Energjisë), kosto të reduktuara BOS (Bilanci i Sistemit), periudha më e
 • shkurtër kthimi
 • Degradimi më i ulët i garantuar i vitit të parë dhe vjetor;
 • Projektuar për pajtueshmëri me komponentët ekzistues të sistemit bazë
 • Kthim më i lartë i investimit

Fuqia e lartë deri në 555 W

 • Efikasiteti i modulit deri në 21,2% me teknologjinë e lidhjes me densitet të lartë
 • Teknologji me shumë shina për efekt më të mirë të kapjes së dritës, rezistencë më të ulët në seri dhe
 • grumbullim të përmirësuar të rrymës

Besueshmëri e lartë

 • Minimizuar mikro-çarjet me teknologji inovative të prerjes jo-shkatërruese
 • Fortësia PID sigurohet nga procesi i qelizave dhe kontrolli i materialit të modulit
 • Karakteristikat mekanike deri në 5400 Pa ngarkesë pozitive dhe 2400 Pa ngarkesë negative

Rendiment i lartë i energjisë

 • IAM i shkëlqyer (modifikues i këndit të incidencës) dhe performanca e ulët e rrezatimit të konfirmuar nga
 • certifikatat e palëve të treta
 • Dizajni unik siguron prodhim të optimizuar të energjisë në kushtet e hijes midis rreshtave
 • Koeficienti më i ulët i temperaturës (-0,34%) dhe temperatura e funksionimit

Още продукти от

Solax X3-MIC-5K-G2 Inverter trefazor

2 146,00 лв. без ДДС

SOLAX X3-FTH-136K Inverter trefazor

10 262,00 лв. без ДДС

SOLAX X3-Hybrid-5.0-D Inverter trefazor

4 156,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
 • No products in the cart.