SOLAX T-BAT H 5.8 SLAVE PACK H11550 V1
Loading...

SOLAX T-BAT H 5.8 SLAVE PACK H11550 V1

5 199,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-93791 Kategori:

KUJDES:

Materiali i rrezikshëm sipas UN 3480 / Klasa e rrezikut të transportit 9 / Grupi i paketimit II Kur lidhni baterinë SolaX T-BAT H 5.8, sigurohuni që të vëzhgoni diapazonin e tensionit të inverterit.

Prandaj, për pajisjet hibride X-1, duhet të lidhet të paktën 1 bateri kryesore dhe maksimumi 2 bateri skllav.
Për hibridet X-3, duhet të lidhet të paktën 1 bateri kryesore dhe të paktën 1 bateri skllav.

Mund të lidhen maksimumi 3 bateri skllav.

**V1T-BAT H 5.8 nuk është në përputhje me V2 T-BAT H 5.8 **

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Bateritë