Growatt MIN 6000 TL-XH
Loading...

Growatt MIN 6000 TL-XH

2 004,91 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-68499 Kategori:

Growatt MIN 6000 TL-XH Inverter njëfazor i gatshëm me bateri 6000 kW

  • Gjurmues të dyfishtë MPP
  • Lloji II SPD nga ana DC
  • Ndërfaqja e gatishmërisë së baterisë shtrihet në sistemin e ruajtjes
  • E përputhshme me sistemin e baterive Growatt XH
  • IoT e bën energjinë tuaj më të zgjuar
  • Monitorim 24 orësh i konsumit të vet
  • Butoni me prekje dhe ekran OLED
  • Mban kontrollet e eksportit
  • Raporti DC/AC deri në 1.4

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Inverter diellor