Growatt MIN 3000 TL-XH

1 574,57 лв. без ДДС

SKU: G-37478 Kategori:

Përshkrim

  • Inverter njëfazor i gatshëm për bateri 3000kW
  • Gjurmues të dyfishtë MPP Lloji II SPD në anën DC
  • Ndërfaqja e gatishmërisë së baterisë shtrihet në sistemin e ruajtjes
  • E përputhshme me Growatt XH – Sistemi i baterisë + IoT e bën energjinë tuaj më të zgjuar monitorimin 24-orësh të vetë-konsumit
  • Butoni me prekje dhe ekran OLED
  • Mbështet raportin e kontrollit të eksportit DC/AC deri në 1.4