Growatt MIN 4200 TL-XH

1 767,47 лв. без ДДС

SKU: G-55429 Kategori:

Përshkrim

Growatt MIN 4200 TL-XH Inverter njëfazor i gatshëm për bateri 4200 kW

  • Gjurmues të dyfishtë MPP Lloji II SPD në anën DC
  • Ndërfaqja e gatishmërisë së baterisë shtrihet në sistemin e ruajtjes
  • E përputhshme me sistemin e baterive Growatt XH +IoT e bëjnë energjinë tuaj më të zgjuar monitorimin 24-orësh të vetë-konsumit
  • Butoni me prekje dhe ekran OLED
  • Mbështet raportin e kontrollit të eksportit DC/AC deri në 1.4