Growatt MIN 4600 TL-XH

1 856,52 лв. без ДДС

SKU: G-78494 Kategori:

Përshkrim

Growatt MIN 4600 TL-XH Inverter njëfazor i gatshëm për bateri 4600 kW

  • Gjurmues të dyfishtë MPP Lloji II SPD në anën DC
  • Një ndërfaqe e gatshme për bateri zgjerohet në një sistem ruajtjeje
  • E përputhshme me sistemin e baterive Growatt XH +IoT e bëjnë energjinë tuaj më të zgjuar monitorimin 24-orësh të vetë-konsumit
  • Butoni me prekje dhe ekran OLED
  • Mbështet raportin e kontrollit të eksportit DC/AC deri në 1.4