Growatt MIN 5000TL-XH

1 915,88 лв. без ДДС

SKU: G-96284 Kategori:

Përshkrim

Growatt MIN 5000 TL-XH Inverter njëfazor i gatshëm me bateri 5000 kW

  • Gjurmues të dyfishtë MPP Lloji II SPD në anën DC
  • Ndërfaqja e gatishmërisë së baterisë shtrihet në sistemin e ruajtjes
  • E përputhshme me sistemin e baterive Growatt XH +IoT e bëjnë energjinë tuaj më të zgjuar monitorimin 24-orësh të vetë-konsumit
  • Butoni me prekje dhe ekran OLED
  • Mbështet raportin e kontrollit të eksportit DC/AC deri në 1.4