Inverter njëfazor Sungrow SG2.0RS

1 247,50 лв. без ДДС

SKU: G-55112 Kategori:

Përshkrim

PROFITABILITETI I LARTË

 • E përputhshme me modulet diellore me fuqi të lartë dhe modulet e dyanshme
 • Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
 • Funksioni inteligjent i rikuperimit PID i integruar

I SIGURT DHE I BESUESHEM

 • Ndërprerës i integruar i gabimit të harkut
 • SPD e integruar e tipit II DC&AC
 • Shkalla e mbrojtjes nga korrozioni në C5

NJË HAPI MIQ PËR PËRDORIM

 • Instalimi i plug and play
 • Qasje me një klikim në platformën e monitorimit iSolarCloud
 • I lehtë dhe kompakt (madhësia A4) me dizajn të optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë

KONTROLLI SMART

 • Të dhëna në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
 • Monitorim drejtpërdrejt 24/7 si në internet ashtu edhe me
  ekran i integruar
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet
 • Moduli Wi-Net është në sferën e ofrimit të një faze