Inverter njëfazor Sungrow SG2.5RS

1 205,50 лв. без ДДС

SKU: G-12923 Kategori:

Përshkrim

Qëndrueshmëri e lartë

 • E përputhshme me modulet diellore me fuqi të lartë dhe modulet e dyanshme
 • Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
 • Funksioni inteligjent i rikuperimit PID i integruar

I SIGURT DHE I BESUESHEM

 • Ndërprerës i integruar i gabimit të harkut
 • SPD e integruar e tipit II DC&AC
 • Shkalla e mbrojtjes nga korrozioni në C5

NJË HAPI MIQ PËR PËRDORIM

 • Instalimi i plug and play
 • Qasje me një klikim në monitorimin e platformës iSolarCloud
 • I lehtë dhe kompakt (madhësia A4) me dizajn të optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë

KONTROLLI SMART

 • Të dhëna në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
 • Monitorim i drejtpërdrejtë 24/7 si në internet ashtu edhe me ekran të integruar
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet – Moduli Wi-Net përfshihet në fushën e ofrimit të 1 fazës