Inverter njëfazor Sungrow SG6.0RS

1 965,31 лв. без ДДС

SKU: G-48686 Kategori:

Përshkrim

INVERTER NJEFAZOR

 • E përputhshme me modulet fotovoltaike me fuqi të lartë dhe modulet e dyanshme
 • Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
 • Funksioni inteligjent i rikuperimit PID i integruar

SHUMË I EKSTRAKTUESHËM

 • Ndërprerës i integruar i gabimit të harkut
 • SPD e integruar e tipit II DC&AC
 • Shkalla e mbrojtjes nga korrozioni C5

I SIGURT DHE I BESUESHEM

 • Instalimi i plug and play
 • Qasje me një klikim në platformën e monitorimit iSolarCloud
 • I lehtë dhe kompakt me dizajn të optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë

KONTROLLET MIRË TË PËRDORUR

 • Të dhëna në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
 • Monitorim i drejtpërdrejtë 24/7 si në internet ashtu edhe me ekran të integruar
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet