Inverter trefazor Sungrow SG110CX JASHTË NË magazinë!

7 485,60 лв. без ДДС

SKU: G-35284 Kategori:

Përshkrim

Rendiment i lartë:

 • 9 MPPT me maksimum. efikasiteti 98.7%
 • E përputhshme me modulin e dyanshëm
 • Funksioni i integruar i rikuperimit PID

Investimi i kursyer:

 • E përputhshme me kabllot AC Al dhe Cu
 • Lidhja DC 2 në 1 është aktivizuar
 • Karakteristika Q gjatë natës

Funksionim dhe mirëmbajtje inteligjente:

 • Komisionimi pa prekje dhe përmirësimi i firmuerit në distancë
 • Skanimi i kurbës inteligjente IV (përputhet vetëm me Sungrow logger (artikull Krannich 0131199), EyeM4 dhe iSolarCloud)
 • Dizajn pa siguresa me monitorim inteligjent të rrymës së vargut

Siguria e provuar:

 • Mbrojtje IP66 dhe C5
 • Lloji II SPD për DC dhe AC
 • Në përputhje me Kodin Global të Sigurisë dhe Rrjetit