Inverter trefazor Sungrow SG40CX-V112

4 235,11 лв. без ДДС

SKU: G-68653 Kategori:

Përshkrim

Rendiment i lartë:

 • 4 MPPT me maksimum. efikasiteti 98.6%
 • E përputhshme me modulin e dyanshëm
 • Funksioni opsional i integruar i rikuperimit PID

Çmim të ulët:

 • E përputhshme me kabllot AC Al dhe Cu
 • Lidhja DC 2 në 1 është aktivizuar
 • Komunikimi me valë me Wi-Fi opsional

Funksionim dhe mirëmbajtje inteligjente:

 • Komisionimi pa prekje dhe përmirësimi i firmuerit në distancë
 • Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet (përputhet vetëm me Sungrow logger (artikull Krannich 0131199), EyeM4 dhe iSolarCloud)
 • Dizajn pa siguresa me monitorim inteligjent të rrymës së vargut

Siguria e provuar:

 • Mbrojtje IP66 dhe C5
 • Lloji II SPD për DC dhe AC
 • Në përputhje me Kodin Global të Sigurisë dhe Rrjetit