Inverter trefazor Sungrow SG6.0RT

2 361,00 лв. без ДДС

SKU: G-17166 Kategori:

Përshkrim

Rendiment i lartë:

 • Nisja më e ulët dhe tension më i gjerë MPPT
 • E përputhshme me modulet e dyanshme
 • Funksioni i integruar i rikuperimit PID

Të sigurt dhe të qëndrueshëm:

 • Ndërprerësi i blicit të defektit të harkut
 • Lloji II i integruar DC & AC SPD
 • Vlerësim i lartë kundër korrozionit C5

Kontroll i zgjuar:

 • Skanim i zgjuar i kurbës IV
 • Monitorim drejtpërdrejt 24/7
 • Përditësimet e firmuerit në distancë

Lehtë dhe miqësore për përdoruesit:

 • Dizajn kompakt
 • Lidhëse unike shtytëse
 • Komisionim i shpejtë dhe i lehtë përmes aplikacionit