Lidhës ueb Sungrow EYE M4

384,00 лв. без ДДС

SKU: G-89695 Kategori:

Përshkrim

I SMART DHE Fleksibël

  • Qasje me një klikim në iSolarCloud
  • Një modul mund të kontrollojë deri në 10 inverterë për mirëmbajtje dhe kontroll në distancë
  • Plug dhe luaj, instalim i lehtë

FUNKSIONIMI I PËRSHTATSHËM

  • Ueb server i integruar për monitorim dhe konfigurim, nga një shfletues kompjuteri ose smartphone; nuk kërkohet APP
  • Mbështet mirëmbajtjen e impiantit përmes aksesit në distancë të internetit, OPEX të optimizuar
  • Mbështet cilësimet lokale dhe të largëta të parametrave dhe përditësimet e firmuerit