Matësi i energjisë SMA Sunny Home Manager 2.0

1 130,80 лв. без ДДС

SKU: G-57175 Kategori:

Përshkrim

Sunny Home Manager 2.0 monitoron të gjitha rrjedhat e energjisë në shtëpi, identifikon automatikisht kursimet e mundshme dhe lehtëson përdorimin efikas të energjisë diellore. Në këtë mënyrë, menaxhimi inteligjent i energjisë bëhet edhe më i lehtë dhe më me kosto efektive. Një pajisje jashtëzakonisht inteligjente dhe e besueshme me aftësi jashtëzakonisht të mëdha teknike dhe konfigurim të lehtë.

Përfitimet:

 • Menaxhimi inteligjent i energjisë dhe matja e fuqisë në një pajisje
 • Kosto më të ulëta të sistemit falë më pak komponentëve Matni dhe kontrolloni rrjedhat e energjisë në shtëpi bazuar në planifikimin parashikues të energjisë
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë: Konfigurimi plug-and-play pas instalimit në central. Instalimi i lehtë kursen kohë dhe kosto.
 • Linjat e komunikimit për të ardhmen Menaxhimi i ngarkesave inteligjente të integruara nëpërmjet ndërfaqeve standarde EEBUS dhe SEMP → Përputhshmëria me kontaktet standarde me kosto efektive të kontrolluara nga radio lehtëson menaxhimin e ngarkesave të thjeshta
 • Mbështet një numër të madh inverterësh dhe pajisjesh periferike SMA.
 • Shërbim cloud me cilësi të lartë dhe falas për monitorimin në shtëpi.

Karakteristikat:

Sunny Home Manager është pajisja qendrore përgjegjëse për menaxhimin e energjisë në familjet me një sistem fotovoltaik vetëkonsumues. Sunny Home Manager kryen detyrat kryesore të mëposhtme:

 • Mbledhja e vlerave të matura të energjisë dhe fuqisë në një familje të ndërlidhur. • Monitorimi i energjisë:
 • Prezantimi i rrjedhave të energjisë përmes Sunny Portal.
 • Menaxhimi i energjisë: Kontroll automatik i ngarkesave shtëpiake të ndërlidhura me qëllim të optimizimit të efiçencës së energjisë.
 • Kufizimi dinamik i furnizimit me energji aktive.
 • Matja e fuqisë aktive me njësi matëse të integruar me lidhje direkte deri në 63 A rrymë kufizuese.
 • Përdorimi i transformatorëve të rrymës që kërkohet për aplikimet mbi 63 A • Ndërlidhja e ngarkesave nëpërmjet EEBus dhe SEMP • Mbështetja e ndërprerësve inteligjentë Edimax SP-2101W deri në versionin e firmuerit 2.03 dhe Edimax SP-2101W V2 nga versioni i firmuerit 1.00.