Moduli i Komunikimit Sungrow WiNet-S

217,00 лв. без ДДС

SKU: G-68926 Kategori:

Përshkrim

I SMART DHE FLEKSIBLIK

  • WLAN ose Ethernet, pajtueshmëri fleksibël e rrjetit të impiantit, akses me një klikim në iSolarCloud
  • Konfigurim automatik i rrjetit me DHCP, transmetim pa konfigurim WLAN falas
  • konfigurim, i lehtë dhe kursim kohe