Paneli diellor Risen 380 W

246,34 лв. без ДДС

S’ka stok

SKU: G-42412 Kategori:

Përshkrim

Materialet e panelit

 • Xhami i kalbur
  • Xham i temperuar me përmbajtje të ulët hekuri dhe përshkueshmëri të lartë, trashësi 3.2 mm.
  • Transmetimi i dritës arrin 91% ose më shumë.
  • Forca e përkuljes është 3-5 herë më e madhe se ajo e xhamit të zakonshëm.
  • Rezistenca ndaj goditjes është 5-10 herë më e madhe se ajo e xhamit të zakonshëm.
  • Ka qëndrueshmëri të mirë termike, përballon një diferencë të temperaturës 3 herë më të madhe se ajo e xhamit të zakonshëm.
 • Qelizë diellore
  • Efikasiteti deri në 18,8 %.
  • Silic polikristalor, 156,75*156,75 mm
  • Trashësia: 180μm ± 20μm, 200μm ± 30μm
  • Përpara: ngjyrë blu e errët, binarët e gjerë 5×0,7 mm, distanca midis shinave: 31,2 mm
  • E pasme: jastëkë saldimi 5×3, shina të gjera 2,0 mm
 • Fleta e pasme e TPT
  • Rezistencë ndaj presionit të lartë dhe izolim të lartë
  • Rezistencë e mirë ndaj motit, rezistencë ndaj plakjes UV ≥25 vjet
  • Rezistent ndaj goditjeve dhe mund të mbrojë në mënyrë efektive baterinë nga thyerja.