Paneli fotovoltaik Trina Solar 380WP

286,34 лв. без ДДС

SKU: G-36881 Kategori:

Përshkrim

Mono Perc me fuqi të lartë
• Fuqia e përparme deri në 380 W dhe efikasiteti 20,7% moduli gjysmë prerje dhe
Teknologji MBB (Multi Busbar) që sjell më shumë kursime BOS
• Rezistenca më e ulët në gjysmëprerje dhe reflektueshmëria e mirë e efektit MBB ofrojnë një nivel të lartë
pushtet

• Rezistenca PID e siguruar nga procesi i qelizave dhe moduli i kontrollit të materialit
• Rezistent ndaj kripës, acidit dhe amoniakut
• Karakteristikat mekanike: Deri në 5400 Pa ngarkesë pozitive dhe 2400 Pa negative
ngarkesës

• Performancë e shkëlqyer IAM dhe në dritë të ulët, e verifikuar nga palët e treta me celular
optimizimi i materialeve të procesit dhe modulit
• Koeficienti më i ulët i temperaturës (-0,36%) dhe NMOT bartin më shumë energji duke rezultuar në
LCOE më e ulët
• Performancë më e mirë kundër hijes dhe temperaturë më e ulët e funksionimit