Paneli fotovoltaik Trina Solar 545W

366,52 лв. без ДДС

SKU: G-48589 Kategori:

Përshkrim

Vlera e lartë për klientin

 • LCOE më e ulët (Kosto e Niveluar e Energjisë), kosto të reduktuara BOS (Bilanci i Sistemit), periudha më e
 • shkurtër kthimi
 • Degradimi më i ulët i garantuar i vitit të parë dhe vjetor;
 • Projektuar për pajtueshmëri me komponentët ekzistues të sistemit bazë
 • Kthim më i lartë i investimit

Fuqia e lartë deri në 555 W

 • Efikasiteti i modulit deri në 21,2% me teknologjinë e lidhjes me densitet të lartë
 • Teknologji me shumë shina për efekt më të mirë të kapjes së dritës, rezistencë më të ulët në seri dhe
 • grumbullim të përmirësuar të rrymës

Besueshmëri e lartë

 • Minimizuar mikro-çarjet me teknologji inovative të prerjes jo-shkatërruese
 • Fortësia PID sigurohet nga procesi i qelizave dhe kontrolli i materialit të modulit
 • Karakteristikat mekanike deri në 5400 Pa ngarkesë pozitive dhe 2400 Pa ngarkesë negative

Rendiment i lartë i energjisë

 • IAM i shkëlqyer (modifikues i këndit të incidencës) dhe performanca e ulët e rrezatimit të konfirmuar nga
 • certifikatat e palëve të treta
 • Dizajni unik siguron prodhim të optimizuar të energjisë në kushtet e hijes midis rreshtave
 • Koeficienti më i ulët i temperaturës (-0,34%) dhe temperatura e funksionimit