Sistemi Fotovoltaik i Rrjetit Home

10 510,00 лв.19 210,00 лв. без ДДС

SKU: G-42395-1 Kategori:

Përshkrim

  • Sistemet diellore hibride SOLAX janë krijuar për të prodhuar energji elektrike për vetë-konsum dhe për ta ruajtur atë në bateritë e magazinimit.
  • Ky sistem fotovoltaik është plotësisht i automatizuar dhe funksionon pa asnjë nevojë për ndërhyrje njerëzore, ndërrim apo rregullim.
  • Fuqia ngarkuese/shkarkuese 6000W.
  • Ndërfaqja Wi-Fi.

Informacion shtesë

Изберете kW