Sistemi hibrid njëfazor vendas 5 kW

23 185,00 лв. без ДДС

SKU: G-42393 Kategori:

Përshkrim

– Sistemet diellore hibride SOLAX janë krijuar për të prodhuar energji elektrike për vetë-konsum dhe për ta ruajtur atë në bateritë e magazinimit.

-Ky sistem FV është plotësisht i automatizuar dhe funksionon pa asnjë nevojë për ndërhyrje njerëzore, ndërrim apo rregullim. Fuqia ngarkuese/shkarkuese 6000W. Ndërfaqja Wi-Fi