Sistemi i rrjetit shtëpiak 5 kW

13 415,84 лв. без ДДС

SKU: G-65978 Kategori:

Përshkrim

Përshkrimi i sistemit fotovoltaik

Një sistem diellor i rrjetit 5 kW është i përshtatshëm për aplikime ku ka një lidhje me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike dhe sistemi përdoret për të mbuluar një pjesë të nevojave për energji të zonës duke përdorur energjinë e diellit gjatë orëve të ditës.