SOLAX EV CHARGER 7.2K(SXH) single phase Socket,WiFi

1 756,00 лв. без ДДС

SKU: G-34991 Kategori:

Përshkrim

Produktet e serisë Smart EV-Charger përdoren kryesisht për karikim inteligjent në shtëpi që mund të lidhet me rrjetin. Me mundësinë e karikimit të automjeteve elektrike, duke reduktuar blerjen e energjisë elektrike nga rrjeti.

Ngarkuesit mund të përdoren me çdo sistem ekzistues PV. Karikuesi i zgjuar EV performon shumë më mirë në veçori dhe komoditet kur përdoret me invertorët Solax për shkak të përputhshmërisë së duhur dhe sinkronizimit të përsosur.