SOLAX POCKET WIFI PLUS

76,00 лв. без ДДС

SKU: G-33867 Kategori:

Përshkrim

Shpesh, sistemet FV instalohen larg ruterave të shtëpisë në vende si papafingo, shtëpitë e jashtme dhe garazhet. Pocket WiFi plus vjen me një antenë të jashtme që rrit ndjeshëm fuqinë e sinjalit, duke lejuar mbulim më të mirë të sinjalit.