Solax X1-3.0K-S-D MINI Inverter njëfazor

1 166,00 лв. без ДДС

SKU: G-59663 Kategori:

Përshkrim

  • Madhësi e vogël dhe kompakte
  • 150% ndryshim përmasash dhe 110% mbingarkesë
  • Maks. Hyrja DC 14A për varg
  • Tension i ulët fillestar dhe gamë e gjerë MPPT
  • Mbështet sensorin CT dhe kontrollin e injektimit zero
  • SPD e integruar AC/DC – Përmirësimi dhe mirëmbajtja në distancë