Solax X1-3.6K-T-D BOOST G3.3 Inverter njëfazor

1 438,00 лв. без ДДС

SKU: G-52192 Kategori:

Përshkrim

  • Përmirësim dhe mbështetje në distancë
  • 150% ndryshim përmasash dhe 110% mbingarkesë
  • Maks. Hyrja DC 14A për varg
  • SPD e integruar AC/DC
  • Mbështet sensorin CT dhe kontrollin e injektimit zero
  • Lehtë për t’u instaluar dhe vendosur
  • Monitorim 24 orësh (në ueb)