SOLAX X1-Hybrid-3.0D Монофазен инвертор

2 710,00 лв. без ДДС

SKU: G-43167 Kategori:

Përshkrim

SOLAX HYBRID NJËFAZOR – TENSION I LARTË
SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e gjeneratës së tretë të pritur me padurim të produktit kryesor të tregut tonë të magazinimit diellor Hybrid Inverter, i cili tani përfshin një sërë modelesh njëfazore dhe trefazore. Inverteri i ruajtjes së baterive X-Hybrid është i pajtueshëm me zgjidhjet kryesore të baterive litium-jon të disponueshme sot në treg, duke e bërë atë zgjidhjen më të njohur të ruajtjes së energjisë.

Vlerësuar me IP65

  • Ngarkimi nga rrjeti
  • Monitorimi online