SOLAX X1-Hybrid-3.7D Inverter njëfazor

2 957,00 лв. без ДДС

SKU: G-31321 Kategori:

Përshkrim

SOLAX HYBRID NJËFAZOR – TENSION I LARTË
SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e gjeneratës së tretë të pritur me padurim të produktit tonë të magazinimit diellor me inverter hibrid lider në treg, i cili tani përfshin një sërë modelesh njëfazore dhe trefazore. Inverteri i ruajtjes së baterive X-Hybrid është i pajtueshëm me zgjidhjet kryesore të baterive litium-jon të disponueshme sot në treg, duke e bërë atë zgjidhjen më të njohur të ruajtjes së energjisë.

Vlerësimi IP65

  • Ngarkimi nga rrjeti
  • Monitorimi online
  • Shpejtësia e ngarkimit/shkarkimit 6000 W
  • Rritja e konsumit vetanak të energjisë diellore instalimi “Plug & Play”.