SOLAX X1-Hybrid-5.0D Inverter njëfazor

3 194,00 лв. без ДДС

SKU: G-74727 Kategori:

Përshkrim

SOLAX HYBRID NJËFAZOR – TENSION I LARTË
SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e gjeneratës së tretë të pritur me padurim të produktit kryesor të tregut tonë të magazinimit diellor Hybrid Inverter, i cili tani përfshin një sërë modelesh njëfazore dhe trefazore. Inverteri i ruajtjes së baterive X-Hybrid është i pajtueshëm me zgjidhjet kryesore të baterive litium-jon të disponueshme sot në treg, duke e bërë atë zgjidhjen më të njohur të ruajtjes së energjisë.

Vlerësimi IP65

  • Ngarkimi nga rrjeti
  • Monitorimi online
  • Shpejtësia e ngarkimit/shkarkimit 6000 W
  • Rritja e vetëkonsumit të energjisë diellore
  • Instalimi i “Plug & Play”.