SOLAX X3-FTH-120K Inverter trefazor

10 073,00 лв. без ДДС

SKU: G-49681 Kategori:

Përshkrim

SOLAX X3 FORTH – INVERTER TRIFAZOR

SolaX ka zhvilluar një inverter vargu për peshore komerciale dhe në çati me cilësi, besueshmëri dhe efikasitet. Invertorët trefazorë SolaX 80-150KW mburren me një gamë tensioni MPPT ultra të gjerë për të lejuar më shumë korrje të energjisë dhe kanë një tension maksimal të hyrjes 1100 V, me një efikasitet maksimal MPPT prej 99,9%. Përveç kësaj, SolaX X3-Forth është i vlerësuar me IP66, vjen me rrymë 32A MPPT dhe 150% hyrje të tepërt PV, një termocentral i personalizuar me deri në 9 MW, sistem paralel 60 mund të arrihet nga SolaX Datahub 1000.

DENSITETI MË I LARTË I FERQISË

Mblidhni më shumë energji se dielli X3-Forth përmban 12 MPPT, rrymë hyrëse 32A dhe dalje PV 150% të madhe për të siguruar fuqinë maksimale të daljes. X3-Forth siguron deri në 125 kW për dalje 380 V dhe 150 kW për dalje 500 V. Përveç kësaj, me SolaX Datahub 1000, termocentrali juaj mund të jetë fleksibël. Ju dëshironi të arrini një stacion 1.36 MW me 10 sisteme paralele të X3-Forth 136kW ose një zgjidhje më të mirë, 9 sisteme paralele të X3-Forth 150kW. SolaX Datahub 1000 ofron gjithashtu 0 furnizime me energji elektrike për të parandaluar ndëshkimin.