SOLAX X3-Hybrid-15.0-D Inverter trefazor

5 258,00 лв. без ДДС

SKU: G-55717 Kategori:

Përshkrim

SOLAX HYBRID TREFAZË – TENSION I LARTË SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e inverterit tregtar trefazor X-Hybrid për ruajtjen e baterive. 3-Faza përfshin inverterë që variojnë në madhësi nga 5 në 10 kW dhe me aftësinë për të instaluar inverterë të shumtë paralelisht, ruajtja e shkallëzuar e baterive për aplikacione komerciale është tashmë një realitet. Inverteri është i pajisur me një funksion EPS (Furnizimi me energji emergjente) vetëm kur mbështetet nga pajisje shtesë komutuese, ka opsione të shumta komunikimi dhe mund të kontrollohet nga distanca.