Solax X3-MIC-4K-G2 Inverter trefazor

2 102,00 лв. без ДДС

SKU: G-79428 Kategori:

Përshkrim

Efikasitet i lartë:

 • Efikasiteti maksimal 98.3%
 • Tension i ulët i fillimit, diapazon ultra të gjerë të tensionit MPPT
 • 200% ndryshim i madhësisë, 110% mbingarkesë
 • Ndjekja e integruar e hijes

I sigurt:

 • Mbrojtje IP66
 • SPD e integruar

I zgjuar:

 • Kontroll i integruar i fuqisë së eksportit
 • Konfigurimi dhe azhurnimi në distancë
 • 24 orë monitorim në kohë reale
 • Menaxhimi inteligjent i ngarkesës
 • Pompë nxehtësie (e disponueshme si opsion)
 • Metoda të shumta monitorimi, Wi-Fi xhepi/LAN/4G (opsionale)

Ekonomikisht:

 • Dendësi ultra e lartë e fuqisë
 • Rryma hyrëse maksimale 16A DC, mbështet panelin diellor me fuqi të lartë