Sistemi Fotovoltaik i Rrjetit Home
Loading...

Sistemi Fotovoltaik i Rrjetit Home

6 990,00 лв.14 990,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-42395-1 Kategori: ,
  • Sistemet diellore hibride SOLAX janë krijuar për të prodhuar energji elektrike për vetë-konsum dhe për ta ruajtur atë në bateritë e magazinimit.
  • Ky sistem fotovoltaik është plotësisht i automatizuar dhe funksionon pa asnjë nevojë për ndërhyrje njerëzore, ndërrim apo rregullim.
  • Fuqia ngarkuese/shkarkuese 6000W.
  • Ndërfaqja Wi-Fi.

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Sistemet e montimit