Sistemi i rrjetit shtëpiak 5 kW
Loading...

Sistemi i rrjetit shtëpiak 5 kW

10 990,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-65978 Kategori: ,

Përshkrimi i sistemit fotovoltaik

Një sistem diellor i rrjetit 5 kW është i përshtatshëm për aplikime ku ka një lidhje me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike dhe sistemi përdoret për të mbuluar një pjesë të nevojave për energji të zonës duke përdorur energjinë e diellit gjatë orëve të ditës.

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Sistemet e montimit