SHARGER SOLAX EV 7.2K(PXH) njëfazore prizë dhe kabllo

SKU Номер: G-43372 Категория:

1 694,00 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

Produktet e serisë Smart EV-Charger përdoren kryesisht për karikim inteligjent në shtëpi që mund të lidhet me rrjetin. Me mundësinë e karikimit të automjeteve elektrike, duke reduktuar blerjen e energjisë elektrike nga rrjeti.
Ngarkuesit mund të përdoren me çdo sistem ekzistues PV. Karikuesi i zgjuar EV performon shumë më mirë në veçori dhe komoditet kur përdoret me invertorët Solax për shkak të përputhshmërisë së duhur dhe sinkronizimit të përsosur.

Още продукти от

SOLAX EV CHARGER 7.2K(SXH) single phase Socket,WiFi

1 756,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.