SOLAX METER SMART TRIFAZOR DTSU666-D
Loading...

SOLAX METER SMART TRIFAZOR DTSU666-D

334,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-54248 Kategori:

Matësi elektronik i energjisë i serisë DTSU666 miraton montimin standard DIN35mm në shina DIN; Karakterizohet nga matja e parametrave trefazor aktive, reaktive dhe elektrike; Zbatohet gjerësisht për vlerësimin dhe monitorimin e energjisë së brendshme të ndërmarrjeve industriale dhe minierave, hoteleve, shkollave dhe ndërtesave të mëdha publike.

E përputhshme me inverterët trefazorë Solax

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Aksesorë