SOLAX X3-FTH-120K Inverter trefazor

SKU Номер: G-49681 Категория:

10 073,00 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

SOLAX X3 FORTH – INVERTER TRIFAZOR

SolaX ka zhvilluar një inverter vargu për peshore komerciale dhe në çati me cilësi, besueshmëri dhe efikasitet. Invertorët trefazorë SolaX 80-150KW mburren me një gamë tensioni MPPT ultra të gjerë për të lejuar më shumë korrje të energjisë dhe kanë një tension maksimal të hyrjes 1100 V, me një efikasitet maksimal MPPT prej 99,9%. Përveç kësaj, SolaX X3-Forth është i vlerësuar me IP66, vjen me rrymë 32A MPPT dhe 150% hyrje të tepërt PV, një termocentral i personalizuar me deri në 9 MW, sistem paralel 60 mund të arrihet nga SolaX Datahub 1000.

DENSITETI MË I LARTË I FERQISË

Mblidhni më shumë energji se dielli X3-Forth përmban 12 MPPT, rrymë hyrëse 32A dhe dalje PV 150% të madhe për të siguruar fuqinë maksimale të daljes. X3-Forth siguron deri në 125 kW për dalje 380 V dhe 150 kW për dalje 500 V. Përveç kësaj, me SolaX Datahub 1000, termocentrali juaj mund të jetë fleksibël. Ju dëshironi të arrini një stacion 1.36 MW me 10 sisteme paralele të X3-Forth 136kW ose një zgjidhje më të mirë, 9 sisteme paralele të X3-Forth 150kW. SolaX Datahub 1000 ofron gjithashtu 0 furnizime me energji elektrike për të parandaluar ndëshkimin.

Още продукти от

Inverter trefazor Sungrow SG12RT

2 533,20 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG7.0RT

2 400,00 лв. без ДДС

SOLAX X1-Hybrid-6.0D Inverter njëfazor

3 332,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.