SOLAX X3-Hybrid-10.0-D Inverter trefazor
Loading...

SOLAX X3-Hybrid-10.0-D Inverter trefazor

4 982,00 лв. без ДДС

Цената не включва доставка. Доставката се поема от клиента и ще бъде изчислена допълнително в зависимост от поръчката.
SKU: G-24644 Kategori:

SOLAX HYBRID TREFAZË – TENSION I LARTË SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e inverterit tregtar trefazor X-Hybrid për ruajtjen e baterive. 3-Faza përfshin inverterë që variojnë në madhësi nga 5 në 10 kW dhe me aftësinë për të instaluar inverterë të shumtë paralelisht, ruajtja e shkallëzuar e baterive për aplikacione komerciale është tashmë një realitet. Inverteri është i pajisur me një funksion EPS (Furnizimi me energji emergjente) vetëm kur mbështetet nga pajisje shtesë komutuese, ka opsione të shumta komunikimi dhe mund të kontrollohet nga distanca.

Бърза поръчка

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.
Още продукти от категория Inverter diellor