SOLAX X3-Hybrid-8.0-D Inverter trefazor

SKU Номер: G-93749 Категория:

4 569,00 лв. без ДДС

Използвайте формата за поръчате бързо този продукт. Ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

100% Качествен продукт

Гаранция

Отстъпка от цената при монтаж от нас

SOLAX HYBRID TREFAZË – TENSION I LARTË SolaX Power ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e inverterit tregtar trefazor X-Hybrid për ruajtjen e baterive. 3-Faza përfshin inverterë që variojnë në madhësi nga 5 në 10 kW dhe me aftësinë për të instaluar inverterë të shumtë paralelisht, ruajtja e shkallëzuar e baterive për aplikacione komerciale është tashmë një realitet. Inverteri është i pajisur me një funksion EPS (Furnizimi me energji emergjente) vetëm kur mbështetet nga pajisje shtesë komutuese, ka opsione të shumta komunikimi dhe mund të kontrollohet nga distanca.

Още продукти от

SOLAX X1-Hybrid-6.0D Inverter njëfazor

3 332,00 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG33CX-V112

4 115,60 лв. без ДДС

Inverter trefazor Sungrow SG4.0RT

1 870,00 лв. без ДДС

Защо да изберете G-Energy ?

Бърз надежден монтаж
Квалифицирани проектанти и техници гарантират качеството на всяка фотоволтаична инсталация.
Конкурентни цени
Предлагаме индивидуални проекти, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.
Съдействие при документацията
Изготвяне на цялостната проектна документация по ФТЕЦ.
Иновативни технологии
Внедряване на иновативни технологии подобряващи ефективността на бизнеса.
Опит и компетентност
Нашите опитни консултатнти, ще Ви помогнат да генерирате иновативни идеи за енергийната сигурност.
1
2
3
4
6
Cart
  • No products in the cart.